Dé groothandel voor exclusieve tegelproducten, vooruitstrevende tegelmerken en innovatieve productietechnieken

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een partner die u helpt bij het vinden van de juiste tegels voor uw showroom of project. Wij bieden een compleet, maar onderscheidend assortiment kwaliteitstegels en staan garant voor service. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel; wij doen wat we zeggen en wat we doen, doen we goed. Op deze manier gaan we graag lange relaties aan met onze klanten.

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Vakmensen met gedetailleerde productkennis
  • Transparante manier van zaken doen
  • Uitstekende service
  • Continue streven naar verbetering, vernieuwing en kwaliteit
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid

Voor retail zijn wij tevens de enige Nederlandse distributeur van de merken Porcelanosa, L’Antic Colonial, Terratinta, Magica, INCA Tile Selection, Diesel Living en MaxFine. Elk merk staat voor een eigen stijl, waardoor zij elkaar aanvullen. Voor projecten bieden wij ook andere merken, zoals Cerkoni. Meer informatie over onze merken vindt u hier.

Onze merken

Omdat kwaliteit een van onze kernwaarden is, voeren wij alleen A-merken die staan voor kwaliteit. Elk merk heeft haar eigen waarden, maar ze zijn allemaal vernieuwend en volgens de laatste trends. Onze trots zijn de prachtige tegels van Porcelanosa; wat wereldwijd het beste tegelmerk is. Deze vullen we aan met tegels van Noord-Europees design (Terratinta), de grootste wereldwijde trends (Magica), de grote platen van MaxFine, het gedurfde en industriële van Diesel en de aanvulling van alle collecties in INCA Tile Selection.

Wij hechten veel belang aan een goede relatie met zowel onze leveranciers als onze klanten. We gebruiken feedback van onze klanten in onze gesprekken met de tegelproducenten, waardoor zij inspiratie hebben voor hun nieuwe series of snel kunnen schakelen bij het maken van specifieke producten.

4 + 0 = ?

Contact met Kogros

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen. Voor adviezen en oplossingen.

Kogros gaat altijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om, meer daarover in onze Privacy Policy.

Kogros B.V.
Industriestraat 29
3281 LB Numansdorp
t. 0186 653 350
verkoopafdeling@kogros.nl